Tanti Nuti

*Orice asemanare cu relitatea este pur intamplatoare!*

“Cand tipul din RATB cu parul slinos sta langa tine, un cuplu ce nu va mai tine mult, se saruta sprijiniti pe umarul tau, iar geamul sta inchis pentru ca femeia cu par vulvoi nu vrea sa isi strice opera de arta pe care i-a facut-o tanti Nuti de la coaforul din colt, singura pe care o stie de altfel, si o face la tot cartierul, esti putin stresat si intri intr-o usoara depresie.”

Sunt socat. Am scris tot articolul din care face parte acest fragment, intr-un sictir de cantitati industriale. De fapt nu stiu daca fragmentul v-a placut sau doar tanti Nuti, insa stiu ca vreti sa stiti mai multe despre ea.
Degeaba va spun cand s-a nascut, cum o chema pe ma-sa sau cum i se zicea in scoala pentru ca nu o sa retineti. Va spun doar ideile principale. Tanti Nuti sta in Titan. Are un coafor si e nervoasa in fiecare zi, ca vinde o florareasa fix in fata ei si ii ia imaginea. Aia si-a luat aprobare de la primarie ca puradelu ei e camatar.
Tanti Nuti, e cea mai cautata in cartier. Pana acum vreo 5 ani pentru barbati avea o singura freza: periuta. La femei, mai sofisticat. Vulvoi. Ca te duceai la nunta, ca te duceai la piata, ea ti-l facea vulvoi. Acum mai trage si cate o linie prin par cu masina ca cica “asa se poarta”.
Tanti Nuti, da cele mai bune sfaturi, si exista un baiat, care traieste numai din pariuri sportive. Da! Pai ii spune tanti Nuti ce o sa fie la meci. Ii spune si cine e arbitru.
Sta mereu pe Kiss FM si trimite SMS-uri, dar nu castiga niciodata.
Nea Gigi, sotul, e instalator. Face orice la chiuvete, WC-uri, daca ai vreo problema pe el il chemi. Nu e foarte sigur ce face el acolo si cand poate ceda, dar e bun la casa omului.
Au doi copii, unul in Spania si altul in Elvetia. Cel mare, cel din Spania e patron, iar cel mic din Elvetia e…musafir. Nu munceste, bea, si daca avea bani, se si droga. A avut o nevasta, romanca, dar l-a parasit pentru un controlor de tren. Ala macar castiga. Dar nu s-ar intoarce in tara, sub nici o forma. Doar daca-l vrajeste vreo romanca. Are maica-sa unde sa-l bage sa lucreze dar nu ii place lui in tara.
Ala mare, nici nu are de ce sa vina. E patron la o firma de curatatorie. Are 2 fete cu o spanioloaica, care e model. E familia perfecta. Au o casa undeva pe coasta, mananca uitandu-se la apus, si seara urmaresc telenovele. Numai de tanti Nuti si nea Gigi nu le arde lor. Cred ca spanioloaica nici nu-si cunoaste socrii. O sa vina in tara de sarbatori.
Back to tanti Nuti. O ard grijile. Ca daca nu o sa mai mearga cu coaforul, ce o sa faca? Dar eu unul am in credere in tanti Nuti, ca stie ea cum sa rezolve. Din pensie nu poate trai. O sa-l voteze pe Ponta, ca i-a facut freza 7 luni la rand prin…’94-’95, nu mai stie sigur. Ii e frica ca vine razboiu’ ca asa a zis la ProTV si ca nu o sa apuce sa-si vada nepotelele spanioloaice. Sa nu o cautati de la 16:30 pana la 17:30 ca e pe Acasa la “Tanar si nelinistit”.

Nu eu am inventat toate chestiile astea. Ea le povesteste clientilor in timp ce-i tunde. Cand i-am spus ca scriu despre ea pe blog, m-a rugat sa mentionez undeva, ca pana la sfarsitul lunii are o super oferta, si daca vreti ceva detalii, sa va duceti la ea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.