În weekend merg la BUCHAREST GreenSounds Festival!

Clar, indiferent de vreme, în weekend merg la BUCHAREST GreenSounds Festival

De ce spun de vreme? Pentru ca anul trecut am avut parte tot de trei zile de festival, cu trei tipuri de vreme. În prima zi a plouat, în a doua zi a fost destul de răcoare însă am ajuns acasă uscat, iar în a treia zi a fost o vreme excelenta. 

Sincer sa fiu, la prima ediție a festivalului nu am fost, însă vreau sa vorbesc puțin despre ediția de anul trecut. 

Faptul ca am fost înconjurat de prieteni, e clar ca m-a făcut sa ma simt mai bine. Faptul ca e moka, e bestial! Faptul ca vezi niște trupe destul de mari atât de la noi, cat și de afara, e iar un punct în plus.  Și cel mai important, mai ales pentru cei care au textul : “stau de doua ore la coada la bere” salvat în telefon, la acest festival nu am întâlnit nici un fel de coada. 

Ai food court, drinks area in parti, si gazon pe care te poți întinde cât vrei tu!

Ai și rock, ai și rap, și jazz și electronic. Ca doar nu ne-am născut toți cu aceleași genuri muzicale, nu? Aici voiam sa ajung. De multe ori, rockerii nu merg la concerte de rap, și tot asa. Un astfel de festival ii unește pe toți iubitorii de muzica buna, iar line-up-ul este astfel aranjat încât toți sa cunoască și genul celuilalt. 

Anul asta, cel mai mult ma interesează sa ii vad pe cei de la N.O.H.A., cu melodia aia de o fredonam în generala. Trebuie sa o știi! Nu îți pot scrie versuri pentru ca nu le stiu… Noi cantam ce înțelegeam.  Dar o să-ți las un link mai jos sa o asculți.  

Pe Vita de vie vreau sa ii vad pentru ca sunt una din trupele mele preferate din Romania, și vorbind de trupe de la noi, vreau neapărat sa ajung sa ii vad pe cei de la Omelette! E ceva nou ca sound în Romania, destul de drăguț și ii urmăresc de ceva timp pe oamenii ăștia. Se pare ca asta este șansă mea. 

Bine, mai sunt multi alții precum: Mando Diao, The Herbaliser, Koop Oscar Orchestra, Mad Caddies, Otros Aires, iar dintre ai noștri țin sa-i mai numesc doar pe Subcarpați,  E.M.I.L., RoadkillSoda, și Lucia & Muse Quartet!

Ah, da! Uitam sa va spun ce e cel mai important. Festivalul va avea loc pe 26, 27 si 28 august iar intrarea se face pe la piața Charles De Gaulle. Ar fi ideal dacă ati lasa mașinile acasă. Nu de alta dar o sa va treziți ca ajungeți pe la jumătatea festivalului, nervoși ca ați pierdut trupele preferate, și ca ați parcat mașină prin Floreasca pe undeva. 

Ce sa va mai zic? Sigur o să-mi iau steagul după mine, asa ca dacă ma vedeți,  salutati-ma!

Puteți să-mi lăsați întrebări referitoare la festival mai jos, în secțiunea de comentarii, sau pe pagina de Facebook: Andrei Musat Blog. De asemenea, tot pe Facebook găsiți și pagina evenimentului “BUCHAREST GreenSounds Festival”, care va poate fi de ajutor.

Nu e feeling-ul boem de la Summer Well, nici noroiul de la Electric Castle sau contul golit de la Untold, dar e Bucharest GreenSounds Festival! Vreau sa îmi povestiți cum vi s-a părut! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.