Șerban Nicolae are dreptate

Eu sunt de accord cu Șerban Nicolae. Pe bune!  Uite ce spunea el acum câteva zile:

“Spre exemplu, eu nu cred că cei care sunt corupţi trebuie să stea trei într-un pat în condiţii de igrasie, de igienă precară, în timp ce alte categorii de infractori ar trebui să stea în condiţii.” 

Șerban Nicolae – martie 2017

Și e pe toate site-urile, nu o să mai stau să vă dau o sursă.

Și eu cred că are dreptate. Cum să stea corupții în astfel de condiții? În astfel de condiții stau copii în orfelinate, bătrânii în spitale și studenții în facultăți.

Dar corupții?  Ce sunt ei? Copii? Bătrâni?  Studenți?

Hai că ăsta a fost click-bait. Nu sunt și nu voi fi niciodată de accord cu Șerban Nicolae. Nu de alta, dar chiar dânsul e un focar de “igrasie, de igienă precară”. Păi astea sunt condiții domnule? La noi nu vă gândiți?  Noi avem în fruntea statului oameni plini de igrasie și cu o igienă precară.  Și aici nu zic doar de dumneavoastră domnu’ Nicolae. Mă refer și la porcușorul ăla de la USR care dormea în parlament, că nici ăla nu pare să fi făcut ceva duş de când a plecat din Vamă, vara trecută..

Dar să revenim: Câtă nesimțire mai există în dumneavoastră?  Înțeleg pofta de ciolan și nevoia de bani, dragostea pentru avuție,  dar dă-o dracului nea Șerbane!   Oprește-te din a ne mai fascina cu astfel de idei. Știm că ai tovarăși acolo, și ți-e dor de ei, dar nu am furat eu în locul lor! Știu că ai rude și că ți-e milă ca stau în condiții de căcat,  dar noi cum crezi că ne simțim mă când ne furați pâinea de la gură? Și repet,  o spun și pentru PSD dar și pentru ALDE și pentru USR și PNL, PLM, FML și tot asa…!! Opriți-vă mă din a ne-o trage pe la spate că de 27 de ani, ne-am obișnuit și începe să ne crească un ochi cu care să vă vedem când ne violați!

Și cum mama naibii ai vrea să stea corupții?  Ia lecții de la Pablo Escobar (că nu ești departe) și fă-ți pușcăria ta proprie, cu petreceri, femei, droguri și tot așa. Ca oricum vă consolați cu faptul că nu ați omorât pe nimeni. Doar ați furat și voi puțin. Și e amuzant când vă faceți că nu înțelegeți de ce suntem aşa nervoși. “Da’ ce-am făcut? Am furat și eu puțin…”

N-ai mă voie! N-am stat așa ca tine, Șerban Nicolae,  să dau legi de căcat! Și nici n-am dormit ca ăla de la USR, și nici n-am mințit ca ăia de la PNL. Am vreo 3 nopți de când dorm vreo 4 ore! Dar le-aș cheltui și pe alea dacă as ști ca s-ar face dreptate.

Pe de altă parte, nu sunt sigur, dar nu cred că mai există condiții de igrasie și igienă precară în pușcării. Însă știu ca există în ASE, în RATB, la Romană când merg sa mănânc ceva, cam pe la orice metrou, iar pe voi va doare în cur.

Dar #VaVedem. Stați pe-aproape…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.