Bloggers Lan party #14 la cel mai tare eveniment!

Voiam să scriu de mult timp articolul ăsta doar că nu simțeam neapărat ceva care să mă activeze. Iar eu daca nu simt, nu pot sa creez.

Azi dimineață mergând spre facultate, am luat RATB-ul de Buftea și cumva, am zis că asta e! Așa că ca fără alte cuvinte în plus, va zic de Bloggers Lan Party:

Pe noi ne-au învățat la facultate, acum, că trebuie sa băgăm un scurt istoric la începutul oricărui referat. Bine, ăsta nu e un referat, dar eu oricum am ajuns la BLP doar acum 2 ediții,  la #BLP12, unde am fost invitat de Pandutzu, iar la #BLP13 am ajuns ca și blogger/vlogger. Deci nu știu o mare istorie a evenimentului.

Dar cel mai impresionant, pentru mine, a fost modul în care am fost adoptat în familia asta. Pe vremea aia aveam doar 100 de subscriberi și niște mii de oameni pe blog. Iar asta, oricât de tare ar suna, pentru un cunoscător nu e cine știe ce. Dar astea nu au contat. A contat doar faptul că și eu eram, de scurt timp, în breasla asta.

Și m-au adoptat, și am venit, și acum scriu din nou, pentru ca #BLP14 is coming soon! Si nu aşa oricum, ci la fucking EAST EUROPEAN COMIC CON.

Hai să facem o pauza și să ne gândim cat de genială e chestia asta!

Pfoa,  m-au luat emoțiile și mi-am pierdut inspirația.  Dar gandeste-te: bloggeri, vloggeri, jocuri, distracție și o groază de surprize!! Mă rog, eu n-am idee despre ce va fi acolo, dar la cum ii știu pe organizatori…

Și sper să te iau și pe tine cu mine. Adică oricum, dacă vii la Comic Con, sigur ne vedem pe acolo. Ah, btw, dacă mă vezi pe acolo, arde-o și tu “fanul meu”, să mă simt și eu bine 🙂

Hai, uite, iti las mai jos doua vloggeri de la #BLP12 și #BLP13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.