Taco Bell vine in Romania!

Astazi de dimineata, am primit o notificare de la o persoana pe care nu o cunosc (mi se intampla des) prin care mi se cerea sa apreciez pagina de facebook proaspat lansata a celor de la Taco Bell!

Asadar, am dat un like si m-am bucurat vazand ca ceea ce auzisem prin niste surse (sigure de altfel), a devenit o veste oficiala.

“Taco Bell” este practic, cel mai mare lant de restaurante fast-food cu specific mexican si cred ca prima intrebare pe care ne-o punem cu totii este “Unde?” si “Incepand de cand, vom putea sa gustam preparatele astea?” Raspunsul se gaseste chiar in acest articol, desigur!

Tot cu ajutorul surselor acelea sigure, am aflat ca primul restaurant Taco Bell din Romania va fi deschis in Baneasa Shopping City chiar in aceasta toamna! ❤

Un comunicat oficial suna asa:

”Sphera Franchise Group SA anunţă oficial intrarea Taco Bell pe piaţa din România, în această toamnă. Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanţ de restaurante de tip ‘quick service restaurants’ (QSR) din lume care oferă produse de inspiraţie mexicană”, arată un comunicat al francizorului.”

Abia astept sa mananc un burito, un taco, quesadilla sau nachos. Sper ca si produsele sa aiba calitatea pe care o au inafara pentru ca de multe ori la noi sunt gatite mai prost, iar calitatea lasa de dorit.

Da, bun, deja imi lasa gura apa. Abia astept, ce sa mai zic?! O sa va comunic data exacta a deschiderii primului restaurant si sper sa ne vedem la inaugurare!

21106810_1487839567972265_6483588118080421582_n

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.