Vineri merg la WEBSTOCK!

O vedeam pe maica-mea cat de incantata era de toate intalnirile alea cu dentisti si medici de tot felul la care participa si vedeam cu ochiul liber cat de mult o ajutau conexiunile pe care le crea acolo, sau ultimele noutati pe care le afla. Si in sinea mea, ma gandeam, cat de misto ar fi o astfel de conferinta si pentru muzicieni, pasiunea mea principala.

Cumva, in materie de muzica mai trebuie sa astept. Insa anul acesta voi participa la WEBSTOCK, o conferinta anuala ce intruneste oameni de social-media si ii ajuta pe cei mici (grup din care si eu fac parte, trebuie sa recunosc) sa se incarce cu increderea ca pot sa ajunga mai departe!

Conferintele Webstock 
Si anul acesta Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Gala Webstock Awards
La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Speakerii #webstockro
La fel ca in fiecare an, Webstock reuneste pe aceeasi scena profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care exceleaza in activitatatile pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului. Lista completa a speakerilor este disponibila pe www.webstock.ro.  

Si am fost placut surprins sa vad cati oameni importanti din zona asta au acceptat invitatia organizatorilor. Se leaga frumos o comunitate ce exista de ceva timp insa nu foarte unita si destul de divizata!

Uite, vor fi acolo foarte multi speakeri: de la Lucian Mindruta pana la Marius Manole, care sa-ti povesteasca despre cum au reusit ei sa faca din “internet” ceva mai mult decat se pare a fi!

Si sunt sigur ca sunt foarte multe surprize! Astept cu nerabdare! Hai, ne vedem?!

 

336x280

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.