Prelungeste vara! Tine-l ocupat pe Fuego?!

M-am trezit azi dimineata (ma rog, pe la vreo 13:30) si am deschis facebook-ul. De obicei nu e asta primul lucru pe care il fac, dar s-a nimerit. Si cumva, intial, mi-am promis sa nu mai fac asta vreodata. Apoi m-am amuzat..

De ce? Pentru ca am primit cea mai ciudata reclama pe care o puteam vedea vreodata! Asta a fost prima idee care mi-a venit in minte. Insa dupa ce am urmarit de cateva ori, am incercat sa-i diger esenta si mesajul si mi-am dat seama ca este vorba doar despre umor.

Ca sa va povestesc, KFC tin bauturile “krushers” doar pe timp de vara. E logic: au gheata, fructe exotice si un efect racoritor. Insa pentru ca se vand destul de bine, au cerut clientilor sa il tina ocupat pe Fuego, ca sa nu mai impodobeasca bradul si sa aduca iarna.

Destul de ciudat pana aici? Ai ridicat o spranceana? Stai asa..

Practic, trebuie sa intrii chiar aici si sa ii dai o comanda lui Paul Surugiu (Fuego). Poti sa il pui sa iti cante, sa se joace cu un fidget spinner sau sa “bage vrajeala”. Ma rog, e mai interesant decat am reusit eu sa va explic. Se contorizeaza undeva minutele pe care le joci si cam asta e tot.

Dar cel mai frumos mi se pare faptul ca Fuego a acceptat sa faca asta! Are o varsta iar artistii de seama lui refuza astfel de propuneri. Iar treaba cu bradul, se pare ca a acceptat-o si ca e okay cu ideea de facut misto. Ba chiar o da in autoironie, si a mai facut asta de multe ori. Iar pentru mine, autoironia este una dintre cele mai frumoase si spumoase ramuri a comediei.

KFC, de altfel, mi se pare ca a dat lovitura! Si ii felicit pentru idee! De asta e nevoie. Ceva interactiv, amuzant si pana la urma cu un mesaj! Sigur vor avea doar de castigat!

Este cea mai tare campanie de marketing de anul acesta? Voi ce spuneti? Scrieti-mi in comentarii!

fuego

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.