Rag’n’Bone Man, concert la Bucuresti in 2018

Rag’n’Bone Man vine in Romania! Hit-ul HUMAN va putea fi ascultat in sfarsit live, pentru prima data la noi in tara, pe 8 mai, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in primavara anului urmator.

Castigatorul premiilor BRIT si Echo, Rory Graham (aka Rag’n’Bone Man) va porni la inceputul anului ce urmeaza intr-un turneu european organizat sub numele Grande Reserve Tour, ce va include mai multe tari, printre care si Romania. Acesta va fi primul concert pe care Rag’n’Bone Man il va sustine in fata publicului roman, dupa ce la finalul lunii august a fost nevoit sa anuleze show-ul sau din cadrul festivalului AWAKE, din cauza unor motive personale.

Grande Reserve Tour va debuta pe 23 Februarie 2018, in Franta, si va continua cu alte 19 concerte organizate pe continentul european in tari printre care Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Ungaria, Turcia, Grecia si, bineinteles, Romania. Show-urile sale vor avea o selectie completa de hituri dintre care nu va lipsi “Human” – una dintre cele mai ascultate piese ale ultimului an, clasata pe prima pozitie in Billboard Alternative Songs Chart.

Rag’n’Bone Man va canta la Sala Palatului din Bucuresti pe 8 mai 2018, biletele putand fi achizitionate incepand cu data de 6 octombrie, de pewww.eventim.ro si din retelele afiliate, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 101, 176, 216, 276 sau 326 de lei.

Despre Rag’n’Bone Man

Piesa “Human” a fost premiata cu Discul de Diamant in Franta si cu cel de Platina in alte 8 tari, ocupand timp de 5 saptamani prima pozitie in clasamentul difuzarilor la nivel european, fiind totodata pe prima pozitie in iTunes in nu mai putin de 46 de tari. Succesul fenomenal al piesei vine dupa cativa ani de incercari ale artistului care s-a apucat de muzica in orasul natal la varsta de 15 ani. La scurt timp a decis sa se mute in Brighton alaturandu-se astfel trupei de hip-hop The Rum Committee, alaturi de care a inceput sa calatoreasca spre Londra pentru seri de hip-hop organizate in Brixton. Incetul cu incetul a reusit sa inregistreze cateva piese, lansarea EP-urilor Blues Town, Wolves and Disfigured ajutandu-l sa devina tot mai cunoscut in Marea Britanie, fapt care i-a permis sa isi construiasca un fanbase extrem de dedicat chiar la inceput de cariera. Piesa “Human” nu a facut decat sa reconfirme valoarea lui in randul acestor fani, succesul piesei ajutandu-l sa treaca astfel la un nou nivel, devenind apreciat si dincolo de granitele Regatului.

Pana in prezent, anul 2017 i-a adus lui Rory doua trofee BRIT – transformandu-l in primul castigator BRIT desemnat de critici (Critics’ Choice Award) care a castigat in acelasi an si premiul pentru debut (Best British Breakthrough Act). 2017 i-a adus totodata si doua turnee sould out in Europa si UK, inclusiv 3 concerte in cadrul 02 Brixton Academy din Londra, plus prezente la nenumarate show-uri de televiziune precum: The Graham Norton Show, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Show sau Ellen DeGeneres Show.

Lista completa concertelor din turneul The Grande Reserve Tour 2018:

Vineri 23 Februarie, Franta, Lille, Zenith
Luni 26 Februarie, Danemarca, Copenhaga, Vega
Marti 27 Februarie, Norvegia, Oslo, Sentrum Scene
Miercuri 28 Februarie, Suedia, Stockholm, Cirkus
Vineri 2 Martie, Cehia, Praga, Forum Karlin
Joi 8 Martie, Marea Britanie, Londra, Alexandra Palace
Marti 24 Aprilie, Olanda, Amsterdam, AFAS Live
Vineri 27 Aprilie, Letonia, Riga, Palladium
Sambata 28 Aprilie, Finlanda, Helsinki, The Circus
Luni 30 Aprilie, Estonia, Tallinn, Kuluurikatel
Marti 1 Mai, Lituania, Vilnius, Compensa Concert Hall
Miercuri 2 Mai, Polonia, Varsovia, Torwar Arena
Vineri 4 Mai, Ungaria, Budapesta, Papp Laszlo Arena
Sambata 5 Mai, Slovenia, Ljubljana, Hala Tivoli
Duminica 6 Mai, Serbia, Belgrad, Hala Sportova
Marti 8 Mai, Romania, Bucuresti, Sala Palatului
Miercuri 9 Mai, Bulgaria, Sofia, Universiada Hall
Vineri 11 Mai, Macedonia, Skopje, VIP Arena Boris Trajkovski
Sambata 12 Mai, Grecia, Salonic, Principal Club Theatre
Duminica 13 Mai, Turcia, Istanbul, Volkswagen Arena

22195936_10155106231417426_2473919261027684756_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.