Eroii mei de nota zece #KFC

Am fost provocat de cei de la KFC sa scriu despre eroul meu de nota 10! Dacă nu știți, KFC și Pizza Hut strâng bani pentru a oferi copiilor nevoiași sansa sa înceapă liceul.

De-a lungul celor 10 ani de parteneriat, s-au adunat fonduri in valoare de peste 519.000 de euro, mai mult de 1000 de elevi reusind sa isi continue studiile la liceu prin burse de cate 250 RON, oferite lunar de catre World Vision. 2016 a fost un an record in ceea ce priveste suma stransa, atunci cand KFC si Pizza Hut Romania au donat 117.000 de euro.

Asadar, in octombrie 2017, scoatem toti Eroii de nota 10 in lumina reflectoarelor si le recunoastem superputerile. Cine sunt acesti eroi? Nu, nu este vorba de Batman, Superman sau Wonder Woman, ci despre elevii care, sustinuti de acest proiect, au reusit sa intre cu note apropiate de 10 la facultate in acest an. Bineinteles, este vorba si despre toti cei care i-au sustinut in indeplinirea visurilor lor.

Și eu, mi-am lăsat unul dintre eroi sa scrie despre eroii lui de nota 10.

Monica, despre eroii ei și ai mei:

De nota zece? Nu cred ca acești eroi pot fi măsurați în numere. Prefer sa contorizez ceea ce fac ei în zâmbete, emotii, experiente și viata, pentru ca, alături de ei, ultimul an și-a umplut albumul cu clipe infinite, clipe minunate, prieteni. Curioși deja cine își pune capa de super erou în lumea mea?

Hey,AIESEC! THIS IS ABOUT YOU! Deja un an în această familie, milioane de secunde în care am simțit ca lupt cu adevărat pentru lucrurile în care cred, mii de ore în care am văzut cum cei de lângă mine nu mai considera cerul o limita ci o provocare.

We strive to achieve Peace and Fullfilment of Humankind Potential! Deviza AIESEC, lucrul în care toți acești oameni minunați m-au făcut sa cred. Poate pare plina de cuvinte mari, pufoasă chiar dar în ea m-am găsit pe mine. Nu e pacea aceea aberanta, e pacea și acceptarea propriilor mele valori învățând și imbratisandu-le și pe cele ale celor din jur. Pacea reprezinta toate principiile în care cred: Integritate,suport, încredere, zâmbet. My potential? Cea mai buna versiune a mea, acel om care are puterea de a fi alături de oamenii de lângă mine, acea persoana căreia nu ii e frica sa se ridice de 100 de ori cu încredere în mine, acel EU.

Și cu fiecare Eu devenim Noi și NOI suntem cheia spre a fi un erou, pentru ca eroul nu îl alcătuiești din singular ci din echipa.

That’s what AIESEC IS! Dragii mei, mulțumesc ca sunteți eroii din basmul meu… pentru totdeauna!

Yours, Monica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.