Ce am mai ascultat in Octombrie?

7fRMXOU1

Am vazut ca v-au placut articolele in care va prezint ce am mai ascultat eu in luna ce tocmai a trecut si am decis sa continui cu un nou articol!

In luna Octombrie, am fost foarte dezamagit si frustrat de faptul ca am ratat concertul lui Sting de la Cluj. Nu, nu pot sa-mi explic…!! Si tocmai ca sa-mi fac in ciuda, am ascultat pe repeat “Petrol Head”, un single pe care l-a lansat Sting, nu de mult!

E diferit fata de ce a facut el pana acum si e un gen nou cu care Sting se imbina perfect! Va las sa ascultati chiar aici o varianta live:

Cine ma cunoaste, stie ca am o slabiciune pentru Red Hot Chili Peppers! Iar in Octombrie am fost iarasi insotit de sunetul inconfundabil a chitarei lui Frusciante (caci acolo s-a format dragostea pentru muzica in general). Insa astazi o sa vorbesc despre chitara lui Klinghoffer care apare pe noul disc semnat de RHCP, “The Getaway”! Ca si in cazul lui Sting, baietii de la RHCP au abordat un stil nou, mai calm si asta se datoreaza atat noului chitarist, cat si noului producator si inginer de sunet, “Danger Mouse”. Iar pentru astazi, iti recomand de pe noul disc, “Goodbye Angels”:

Si pentru ca am promis, una dintre melodii va fi in limba romana. Sau macar un vers. Ma rog, cu siguranta va fi de la un artist roman! Si ultima melodie pe care v-o propun in aceasta luna, este “Who you are” de la Mihail. Da, e destul de ciudat sa vorbesc eu despre muzica romaneasca comerciala, insa, Mihail chiar e o salvare. Si o sa spuneti ca “nu are cum, Mihail e moldovean”. Hai sa trecem peste asta, ca doar frati suntem! Astfel, Mihail si a lui “Who You Are” sa fie:

Astea au fost melodiile pe care le-am ascultat in luna Octombrie! In castile tale ce s-a auzit? Lasa-mi la comentarii si astfel ne putem largii “campurile muzicale” 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.