Hai la Future of Media Conference 2017

 

336x280

Cred ca de cand m-am apucat de facultatea asta noua, Facultatea de Jurnalism, am inteles cu adevarat importanta industriei de media in vietile noastre. Noastre, adica noi, consumtori de media, ca nu ma pot numi deocamdata jurnalist.

Si imediat dupa Webstock, am aflat de Future of Media Conference 2017, despre care auzisem acolo si numai se zvoneau cateva detalii dar nimeni nu stia nimic cu exactitate.

Eh uite ca astazi, am deosebita placere sa va prezint si voua cateva informatii cheie despre aceasta conferinta!

Ultimii ani au adus schimbari majore in media, iar canalele traditionale de comunicare (print-ul in mod special) nu mai sunt la fel de eficiente comparativ cu noile tehnologii. In cadrul evenimentului vor fi prezentate schimbarile actuale din media, noile tendinte si inovatii care isi vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare si vor redefini viitorul media.

Specialisti din domeniu vor dezbate teme actuale, provocarile si oportunitatile industriei si efectele pe care noilor tehnologii le au asupra domeniului publicitatii, mobile si a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului si schimbarilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicitatii si mediului mobile.

Evenimentul va reuni numerosi specialisti din media, advertising si mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicatii mobile, publisheri online), care vor aduce in prim plan cele mai noi tendinte din media, strategii de comunicare eficiente in diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor din industrie.

Or sa fie oameni din mai multe domenii:

  • Agentii advertising
  • Agentii media
  • Agentii de planning
  • Strategic Planners
  • Online Publishesr
  • Bloggers
  • Jurnalisti

Iar cel mai important este ca pentru prietenii mei bloggeri, sunt valabile cateva acreditari pe care le puteti obtine chiar de aici!

Deci ce ziceti? Ne vedem? 😉

blogger

728x90

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.