Primii artisti confirmati la UNTOLD 2018!!

 

O sa fie zgomot si haos mult la ce-a de-a patra editie a festivalului Untold! Este poate una dintre cele mai bune, cu headlineri variati, pentru toate gusturile.

Hai sa va spun, ca nu are rost sa ne lungim!

Armin van Buuren si Dimitri Vegas & Like Mike, se intorc, ceea ce e foarte bine. Kygo, Diplo, Alesso, Oliver Heldens, THE PRODIGY, Bonobo, Flux Pavilion si pe Noisia (DJ Set) ii vom vedea pentru prima data la Untold.

Cel mai mult ma bucur ca o sa-i vad pe The Prodigy pentru ca nu am reusit sa merg pana acum la niciun concert de-al lor din Romania.

Primul set de artisti anuntati ii include si pe Afrojack, Steve Aoki, Dub FX, Solomun, Nina Kravitz, Loco Dice, Pendulum (DJ set)Andy C si Wilkinson (DJ Set).

De aici vreau neaparat sa ajung la Dub FX, un om pe care l-am mai vazut in Bucuresti acum cativa ani, dar are un show genial, si pe Nina Kravitz pentru ca este foarte frumoasa <3. Serios, doar pentru asta. Muzica nu e cine stie ce, dar eu sunt indragostit de ea.

Artisti mai vin, sunt buni si cei de pana acum, dar sunt curios cu ce mai pot completa organizatorii.

Astfel, ca si anul trecut, ne vedem la UNTOLD Festival in perioada 2-5 august 2018 in Cluj-Napoca. Incepand de astazi abonamentele pentru cele patru zile de festival costa 549 de lei si se pot cumpara de pe untold.com

Cheers!

Daca ti-a placut acest articol, da-i un share ca sa ajunga si la prietenii tai si nu uita sa lasi un follow pe instagram, la @acel.andrei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.