Cum s-a vazut Neversea de acasa

Da, din pacate nu am reusit sa ajung anul acesta la Neversea. Examenele, restantele si multe probleme m-au tinut departe de acest prim festival mare al verii. Dar am vazut totul prin transmisiunile LIVE si m-am decis sa fac un fel de recenzie de la departare.

36811488_2194997417396933_5193088255158910976_n

  1. Show-ul meu preferat a fost cel al lui Aloe Blacc! A facut un show extraordinar si s-a vazut ca i-a placut si lui sa cante la noi. Nu stiu cat il cunosc romanii insa este un artist complet. Cel mai emotionant moment a fost cel in care a adus aminte de Avicii si a cantat “Wake me up”. A fost un adevarat tribut si am vazut cativa spectatori care si plangeau.
  2. Sincer, am fost putin dezamagit de baietii de la The Script. Imi imaginez ca organizatorii s-au luptat foarte mult sa ii aduca si din pacate nu au sunat asa cum ne doream. Eh, asta e. Pana la urma, nu chiar toate trupele sunt facute sa cante pentru un asemenea festival. Mi s-a parut ca au obosit destul de repede si incepusera sa urle in loc sa cante. Dar poate s-a auzit mai bine, acolo, la Constanta.
  3. Cel mai naspa, de la distanta, e ca nu poti sa te bucuri de food-court si de activitati. Din ce am vazut de pe la prieteni, oamenii s-au simtit foarte bine si ma bucur sa vad oameni fericiti. Organizatorii au muncit foarte mult pentru Neversea, iar Constanta chiar merita un astfel de festival! Bravo, oameni buni!

Sper ca la anul sa pot sa ajung. Nimic nu se compara cu ce vezi si simti LIVE. O sa va anunt tot aici pe blog care sunt primele nume anuntate si cand va avea loc festivalul.

Cheers! šŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.