Metallica revine la Bucuresti in 2019!

Doamne, nu cred ca scriu articolul acesta!! Astept de atata timp sa scriu asa ceva pe blog si sa va anunt si pe voi, dar uite ca s-a intamplat: Metallica revine la Bucuresti in 2019!!!

Okay, Metallica este una dintre trupele mele preferate si nu am reusit sa ii vad pana acum. Cred ca puteti sa-mi simtiti entuziasmul. Astfel, pe 14 august 2019, ne vedem pe Arena Nationala! Numai ca fiti atenti, bilete se pun in vanzare de vineri, 28 septembrie la ora 10:00 pe metallica.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro. Presimt ca or sa se dea biletele ca painea calda. Mare atentie! Baietii nu vin singuri, ii iau si pe baietii de la Ghost si Bokassa, deci va fi nebunie!

 

15d920da3de346df9f9a10bc26c1cf52

Am auzit ca se vor pune la vanzare si cateva pachete VIP, care iti ofera sansa sa te intalnesti cu trupa, asta pe langa alte beneficii. Oricum, fiecare bilet, indiferent de pret sau categorie, vine si cu un album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct in format fizic sau digital (tu alegi).

TIPS AND TRICKS:

Daca te inscrii pe site-ul oficial al trupei, poti sa iti iei bilete inca de pe 25 septembrie. Dar cica e secret. Ramane inte noi, da?

 

Cam asta este! Eu unul abia astept concertul. Ultima data cand au venit, prin 2008 daca nu ma insel, eram mult prea mic si nici nu ii ascultam asa mult. Nu mai e mult. HAI!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.