Primul val de artisti de la Neversea 2019: G-Eazy, Jessie J, Afrojack si multi altii

Asa cum ne asteptam, primul val de artisti de la Neversea a venit in aceasta saptamana. Asa, la o prima impresie, este clar ca festivalul a crescut si e posibil ca line-up-ul sa fie putin peste Untold!

Ca sa nu ne mai lungim, iata primii artisti:

52063657_2348171242079549_5832471055737815040_n.jpg

Cred ca cel mai mare soc este G-EAZY, care este pentru prima data in Romania si este poate unul dintre cei mai asteptati artisti. Vad de ceva timp ca lumea il cere pe la comentarii prin diverse grupuri, iar cei de la Neversea le-au implinit dorinta fanilor!

Cu Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies si Steve Aoki ne-am mai intalnit dar eu chiar voiam sa ii mai vad inca odata si inca odata si tot asa…

Rudimental este un alt grup pe care mi-as fi dorit sa il revad si iata ca in vara aceasta am sansa. Sunt foarte misto, imi place muzica lor si ii astept si in formula LIVE cu instrumente si tot ce trebuie.

Bun! Pana acum arata foarte interesant planul pentru la vara. Chiar sunt curios sa vad pe cine vor mai chema oamenii ca sa intrageasca line-up-ul si sunt curios si ce artisti romani vor fi prezenti!

Ne vedem in perioada 4-7 iulie 2019 la Constanta! Nu uita sa iti iei abonamentul din timp ca sa il prinzi mai ieftin chiar de aici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.