John Frusciante s-a intors in Red Hot Chili Peppers

Celebrul chitarist John Frusciante s-a intors in trupa Red Hot Chili Peppers dupa 12 ani, potrivit unei postari a paginii oficiale de pe reteaua sociala Instagram.

Desi anuntul a fost publicat pe o pagina oficiala si verificata, fanii nu au crezut ca este adevarat si au crezut initial ca trupa a fost victima unui atac al hackerilor sau ca este doar o gluma proasta.

Mai tarziu, anuntul a fost confirmat de bassistul trupei, Flea, care a publicat acelasi mesaj dar suspiciunea a ramas, avand in vedere ca a folosit acelasi mod de a comunica.

La scurt timp, James Slovak, fratele primului chitarist din Red Hot Chili Peppers, Hillel Slovak, care a murit de supradoza in anul 1988, a scris pe reteaua sociala Facebook si a confirmat anuntul.

“Pentru toti fanii care imi trimit mesaje. Contul nu a fost hackuit. John s-a intors!

Nu cunosc povestea din spate.

Multumesc,

JS”

Luni dimineata, pe pagina tobosarului Chad Smith a aparut acelasi mesaj, iar jurnalistii si casele de presa au inceput sa ia in serios aceasta veste.

Josh Klinghoffer, chitaristul care l-a inlocuit pe Frusciante in cei 12 ani, a inregistrat impreuna cu acesta pe post de chitarist secundar in cateva piese din albumul “Stadium Arcadium” si a cantat live cu trupa in turneul de promovare a albumului.

Acesta are si o trupa, “Dot Hacker”, dar colaboreaza si cu alti multi artisti.

In cei zece ani, ca membru al trupei a imprimat pe 2 albume, “I’m with you” si “The Getaway” si a sustinut si turneele de promovare ale celor doua albume.

Pe 31 August 2012, Red Hot Chili Peppers a sustinut un concert in Bucuresti impreuna cu Josh Klinghoffer. Acesta a fost primul concert de pe National Arena si au participat in jur de 50.000 de spectatori.

John Frusciante revine pentru a doua oara in trupa, prima data parasindu-si colegii in 1992, iar apoi in 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.